Openingstijden : Ma. t/m Vr. - 09:00 tot 21:00 

Hypotheken

Na het eerste vrijblijvende kennismakings- en oriëntatiegesprek, maakt onze adviseur een plan met u dat aansluit op uw wensen en behoeften.

De Cock Financiële Diensten is 100% onafhankelijk en werkt samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. Door deze onafhankelijkheid zijn wij in staat de meest passende  oplossing te vinden die bij uw wensen en omstandigheden past.

 

Een hypotheek is maatwerk, daarom geven wij u geen advies via rekentools op internet. Laat u zich door ons voorlichten over de mogelijkheden voor een passende hypotheek, gebaseerd op uw persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen. Het eerste gesprek, ter kennismaking en oriëntatie bieden wij u zonder kosten aan, dat is onze investering in hopelijk een lange termijn samenwerking.

 

Na het eerste vrijblijvende kennismakings- en oriëntatiegesprek, maakt onze adviseur een plan met u dat aansluit op uw wensen en behoeften. Als u zich kun vinden in één van de adviezen, zal onze adviseur u begeleiden in het aankoopproces van uw huis. 

Contactgegevens

Adres
De Cock Financiële Diensten 
Bezoekadres (op afspraak) 
Warmondstraat 136 huis
1058 KZ Amsterdam
Telefoon
06 422 733 98
E-mail
info@decockhypotheken.nl 

Kvk
34220102
AFM Vergunningnummer
12013010