Openingstijden : Ma. t/m Vr. - 09:00 tot 21:00 

Werwijze

Stap 1, inventariseren
Stap 2, analyseren
Stap 3, advies
Stap 4, bemiddeling
Stap 5, nazorg
 

Stap 1, inventariseren

Het adviestraject start met het uitgebreid in kaart brengen van uw persoonlijke financiële situatie, uw wensen, behoeften en risicobereidheid. We leggen deze vast in een klantprofiel en willen ons ook een oordeel vormen over de materiekennis en ervaring van u met complexe financiële producten;

 

Stap 2, analyseren

Na het in kaart brengen van uw persoonlijke situatie en wensen voor nu én in de toekomst, voeren wij een zorgvuldige analyse uit. Aan de hand van deze gegevens maken wij een eerste selectie van mogelijke producten die aansluiten op uw wensen. In deze fase lichten wij de mogelijkheden toe en geven aan wat, naar ons oordeel, de voor- en nadelen zijn.

 

Stap 3, advies

Op basis van de inventarisatie en analyse komen wij uiteindelijk tot een concreet advies. In dit advies geven wij exact aan welk product naar ons oordeel het best aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Daarnaast geven we aan bij welke financiële instelling en tegen welke voorwaarden dit kan worden afgenomen. Ons advies wordt voor u vastgelegd in een op maat gerichte rapport waarin wij alle risico’s met betrekking tot overlijden, werkloosheid etc. voor u in kaart brengen.

 

Stap 4, bemiddeling

Over het algemeen lopen alle contacten met de financiële instelling via De Cock Financiële Diensten. Dit met als doel om de door ons geadviseerde constructie ook op correcte wijze door de bank of verzekeringsmaatschappij uit te laten voeren.

 

Stap 5, nazorg

Wij zullen u nadat het financiële product is afgesloten blijven ondersteunen. U kunt met al uw vragen over het afgesloten product bij ons terecht. Verandert er iets in uw persoonlijke situatie? Dan is de kans groot dat ook uw productaanbod moet worden aangepast. Wij controleren daarom periodiek of uw financiële producten nog aansluiten op uw persoonlijke situatie. Uw situatie kan immers in de toekomst wijzigen.

 

Contactgegevens

Adres
De Cock Financiële Diensten 
Bezoekadres (op afspraak) 
Warmondstraat 136 huis
1058 KZ Amsterdam
Telefoon
06 422 733 98
E-mail
info@decockhypotheken.nl 

Kvk
34220102
AFM Vergunningnummer
12013010